Myynnin ja markkinoinnin opiskelija
Liity omiesi joukkoon!

Opiskelijajäsenenä saat kaikki nämä edut

Opiskelijajäsenenä saat kaikki alla olevat edut BASIC (0 €) tai ALL-IN (9 €) -jäsenyydellä ! (norm. hinta 396 €/vuosi)
Valitse näistä jäsenyyksistä sopivin.

BASIC -opiskelijajäsenyys on maksuton ja kestää koko opintojesi ajan (BASIC -jäsenyyteen sisältyy kaikki muu paitsi vakuutukset). 

Opiskelijajäsenyyden hinta on 9 € vuosittain, sisältäen:

  • vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutus
  • oikeusturvavakuutus

Valmistuttuasi siirryt työsuhteiseksi jäseneksi ja saat ensimmäiset 12 kuukautta liiton jäsenyyttä puoleen hintaan. Ensimmäiset 12 kuukautta 256,50 euroa työttömyyskassan jäsenyys mukaan lukien (norm. 396 euroa)

 

Opiskelijan ALL IN -jäsenyys + työttömyyskassa sisältää jäsenyyden Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassassa sekä ammatillisen vastuu-ja oikeusturvavakuutuksen, sekä vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutuksen. Opiskelijan ALL IN -opiskelijajäsenyys + työttömyyskassa vuosimaksu on yhteensä 126 euroa. Maksun voi maksaa kerralla tai neljässä osassa.

                                                                                         

Me MMA:lla haluamme auttaa Sinua, myynnin tai markkinoinnin tuleva ammattilainen. Tarjoamme sisältöä, koulutusta, tukea työelämässä sekä sparrausta, jotta voisit suoriutua entistä paremmin ja työllistyä toiveitasi vastaavaan työhön. Jäsenenä käytössäsi ovat:

                                             

Koulutukset ja MMA-tapahtumat 

Tarjoamme ammattitaitoasi kehittävää koulutusta, jota voit hyödyntää suoraan työssäsi. Kouluttautumalla parannat asemaasi työelämässä.

Vakuutukset

Jäsenyyteen sisältyy vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus. Turvanasi on myös erinomainen ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus.

    

uraneuvonta

Uraneuvonta ja työpaikat kauttamme

Autamme sinua parantamaan työnhakuvalmiuksiasi. Neuvomme CV:n ja hakemusten teossa. Saat kauttamme tietoa avoimista työpaikoista - seuraathan työpaikkatarjontaa Työpaikat-välilehdellä.

Työpaikkoja on koottuna myös tasojaottelulla LinkedIn-Showcase-sivuillamme: ​Myynnin ja markkinoinnin opiskelijat ja uran alkuvaiheessa olevat.

Lakipalvelut / Legal services

MMA:n omat myynti- ja markkinointialan työsuhdekysymyksiin erikoistuneet lakimiehet neuvovat ja puolustavat sinua ongelmatilanteissa.

Palkkaneuvonta / Salary guidance

Tiedämme oikeasti, mitä ja millaisissa olosuhteissa jäsenemme työtä tekevät. Palkkaneuvontamme auttaa ansiotason määrittelyssä.

palkkaneuvonta

Työttömyyskassa

Voit opiskelijajäsenyytesi tueksi voit valita MMA:n oman työttömyyskassan palvelut. Opintojen päätyttyä sinulla on heti oikeus ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan, jos olet ollut työttömyyskassan jäsenenä opintojesi aikana.

Jos työskentelet osa-aikaisesti vähintään 18-tuntisia työviikkoja tai teet kesätöitä sen verran, että työssäoloehto täyttyy, sinun kannattaa liittyä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassaan jo opiskeluaikana. Miten työssäoloehto täyttyy? Lue Työttömyyskassojen yhteisjärjestön sivuilta

Jos et heti valmistumisesi jälkeen pääse töihin, työttömyyskassan jäsenyydestä on hyötyä. Ansiosidonnaisen työttömyyspäivärahan suuruus määräytyy työssäoloehdon kerryttäneiden työviikkojen ansiotuloihin.. Työttömyyskassan maksaman ansiopäivärahan taso on merkittävästi korkeampi kuin KELA:n maksama työttömän peruspäiväraha.

Lisäksi… / Additionally…

  • Lomahuoneistoissa Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla, Saimaalla ja Meri-Teijossa saat viettää rentouttavia lomia superedullisesti! Tsekkaa mökit tästä!

  • MMA:n jäsenkortin kääntöpuolella oleva magneettiraita toimii St1 ja Shell-käteisalennuskorttina. Saat alennusta yli 400 asemalta.

  • Saat kaikki Akavan Member+ -alennukset

  • Holiday apartments for rent! Over 40 holiday cottages and apartments e.g. in Levi, Ruka, Tahko, Ylläs, Saimaa and Meri-Teijo! Check out Levirakka for more information.

  • Discounts and offers from St1 & Shell petrol stations and hotel chains

  • All discounts in provided by Member+ are yours to use!

Opiskelijajäsenyydestä työsuhteiseksi? Tee jäsenyyslajin muutos:                                                                           

From student membership into working life? Update your membership: 

MMA:n työsuhteisen koko vuoden jäsenmaksu on 396 euroa ja siihen sisältyy myös työttömyyskassan jäsenyys. Jos olet valmistunut 12 kuukauden aikana, saat työsuhteisen jäsenyyden hankkiessasi 50 % alennuksen ensimmäisten 24 kuukauden liiton maksuista!

Ensimmäiset 24 kuukautta maksaisi yhteensä alennettuna (-50 %) vain 144 € (ovh. 288 €/ per 12 kk). Lisää työttömyyskassa vastavalmistuneiden diiliin ja hyödy kokonaisvaltaisesti. Liiton jäsenyys + kassa, alennus mukaan lukien per 12 kk: 252 € (ovh. 396 €)

Säästät yhteensä 288 € 24 kuukaudessa.