MMA jakoi Community Spirit 2019 -opiskelijastipendit

2019 syksyn Communitys Spirit -stipendit jaettiin myynnin ja markkinoinnin opiskelijoiden suosittelemille ryhmän valopilkuille.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset jakoi jälleen Community Spirit -opiskelijastipendin, jossa opiskelijat saivat itse ehdottaa ryhmänsä valopilkkua eli positiivista ja muita tsemppaavaa persoonaa. Hakemuksia tuli lukuisia, joista stipendi myönnettiin seuraaville yhteisöä vahvistaneille henkilöille:

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Jasmin Behm

Katriina Toivanen

Miro Sytelä

Totti Tykkälä

Hanni Ahlgren


Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Mirva Jokilehto
 

Koulutuskeskus Salpaus

Charlotta Pesonen

 

Turun ammattikorkeakoulu

Lassi Salakari

Eetu Muurinen

Severi Palolampi

 

Perho Liiketalousopisto

Jaakko Miettinen
 

MMA onnittelee lämpimästi kaikkia stipendin saajia!

MMA tarjoaa myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille ilmaisen BASIC -opiskelijajäsenyyden (koulutukset, lakipalvelut, tapahtumat, mökit) sekä 9 euroa vuodessa maksavan ALL IN -opiskelijajäsenyyden, johon sisältyy kaiken lisäksi vakuutukset. Liittymällä 1.10. - 31.12.2019 välisenä aikana saat myös ALL IN -jäsenyyden maksutta tälle vuodelle! Liity myynnin ja markkinoinnin tiimiin tästä.
 

MMA jakaa keväisin Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten ja Aarne Laaksosen opiskelijastipendin. Stipendi on perustettu vuonna 2011 Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n kunniapuheenjohtaja Aarne Laaksosen täytettyä 100 vuotta. Opettajat voivat hakea kyseistä stipendiä seuraavan kerran keväällä 2019. Opettaja, ilmoita siis itsesi MMA:n opettajalistalle igor.parri@mma.fi, niin saat tietoa stipendihaun avautumisesta!