MMA x Best Seller Competition

MMA on jälleen mukana kansallisessa Best Seller Competition -myyntikilpailussa.

Best Seller Competition järjestetään jo kymmenettä kertaa – jee 10v myyntisynttärit! Tapahtuma on saanut alkunsa Haaga-Helian lehtorin Pirjo Pitkäpaasin ja Turun AMK:n lehtorin Liisa Kairisto-Mertasen aloitteesta.

 

Best Seller Competition on korkeakoulutasoisille myynnin opiskelijoille suunnattu myyntikilpailu. Kilpailun tavoitteena on ammattimaisen myyntityön arvostuksen nostaminen sekä Suomen talouselämällekin tärkeän myyntiosaamisen kehittäminen.

 

Best Seller Competitionissa on tänä vuonna viiden eri ammattikorkeakoulun opiskelijoita kisaamassa. Opiskelijat lähtevät tutustumaan arvopohjaisen ratkaisumyynnin saloihin ja Fonectan rakentamaan kisakeissiin. Opiskelijoiden tarkoituksena on omaksua yritysmyyjän rooli ja päästä harjoittelemaan asiakastilanteita, mikä on motivoivaa ja haastavaa.

 

Tänä vuonna kilpailun finaali järjestetään Turussa 11.4.19. MMA toimii kilpailun sponsorina ja on mukana aina vuosittain finaalipäivän tuomaroinnissa. Tänäkin vuonna nähdään siis MMA:n henkilöstöä tuomaristossa ja BSC blogikirjoitus ilmestyy pian, pysy kuulolla!

 

 

MMA:n BASIC -opiskelijajäsenyys on maksuton etuineen koko opintojen ajan. Tsekkaa edut ja liity!