MMA:n opiskelijastipendihaku 2019 on täällä taas!

Keväällä aina järjestettävä opiskelijoiden myynti-, markkinointi- ja ostoalalle tarkoitettu stipendihaku on taas avoinna!

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n kevään opiskelijastipendi haku on avattu. Stipendi on tarkoitettu myynti-, markkinointi- ja ostoalaa koskevien opintojen tai opinnäytetöiden palkitsemiseen.


Kuva: Vuoden 2017 onnelliset opiskelijastipendien saajat Francois Ossoun ja Marika Selander.

Aarne Laaksosen opiskelijastipendi on perustettu vuonna 2011 Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n kunniapuheenjohtaja Aarne Laaksosen täytettyä 100 vuotta.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA jakaa opinnoissaan ansioituneille opiskelijoille stipendejä joka kevät ja syksy. Keväisin MMA palkitsee opinnoissaan menestyviä opiskelijoita opettajien suosituksesta ja syksyisin MMA jakaa Community Spirit -stipendejä kampusten valopilkuille opiskelijoiden suosituksesta. 
 

MMA haluaa palkita ja innostaa alan tulevaisuuden huippuosaajia. Prosessi toimii siten, että opettaja voi hakea stipendiä opiskelijalle, joka on edistynyt opinnoissaan erityisen hyvin, osallistunut kiitettävästi menestyksekkääseen opiskelijaprojektiin tai toteuttanut erityisen hyvän opinnäytetyön. Stipendejä myönnetään enintään viidelle saman oppilaitoksen opiskelijalle kerrallaan. Yksittäisen stipendin arvo on 100 euroa.

Opettaja, hae stipendiä opiskelijalle täältä!

Kevään haku on auki 30.4.2019 asti. Lisätietoa igor.parri@mma.fi