Myynnin korkeakoulut ja MMA Kokkolassa

Keskiviikkona 7.3. Kokkolaan saapui iso joukko myynnin korkeakoulujen lehtoreita miettimään myynnin koulutuksen ajankohtaisia tapahtumia ja kehitystä. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA tukee oppilaitoksia, erityisesti ammattikorkeakouluja, monin tavoin ja oli mukana myös Kokkolassa.

Keskusteluissa mietittiin vuoden Best Seller Competition -myyntikilpailua, jonka järjestää tänä vuonna Haaga-Helia ja jossa MMA on myös yhteistyökumppanina, yhteisiä hankkeita sekä myyntityön muutosta. Osanottajat pääsivät myös tutustumaan Centrian SILMU-laboratorioon. SILMU-laboratorio on simulaatioympäristö ja ryhmätyöskentelytila, joka mahdollistaa palveluiden esittämisen visuaalisena aineistona nopeaa kehittämistä ja kokeilemista varten erilaisia digitaalisia välineitä hyödyntäen. 

Tilaisuuteen, jota isännöi Centria-ammattikorkeakoulu, kerääntyi hieno joukko lehtoreita Haaga-Heliasta, Turun ammattikorkeakoulusta, Laurea-ammattikorkeakoulusta, Tampereen ammattikorkeakoulusta sekä Vaasan yliopistosta.

Kuvassa Myynnin ammattikorkeakouluverkoston tapaamisen osanottajat. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:ta oli edustamassa asiantuntija Igor Parri.