Oppaat opiskeluun ja urapolulle

Täältä löydät erilaisia oppaita, jotka auttavat sinua eteenpäin sekä opiskeluissasi, että urallasi. Voit ladata kaikki oppaat itsellesi PDF-muodossa. 

Opettaja, voit ladata ja tulostaa kaikki oppaat itsellesi ja opiskelijaryhmällesi. Voit myös tilata tarvittavan määrän oppaita veloituksetta meiltä. Laita tilauksesi opiskelijat@mma.fi

Loista työhaastattelussa (PDF)

Työnhakuoppaastamme löydät vinkkejä työhakemukseen, työhaastatteluun valmistautumiseen ja lopulta siihen, miten selvitä itse työhaastattelusta. Oppaan avulla voit harjoitella työhaastattelua varten ja toivomme, että opas auttaa sinua saamaan unelmiesi työpaikan. 

myyntiopas

Opas myyntityöhön (PDF)

Myyntioppaassa voit tutustua hyvän myyjän ominaisuuksiin ja erilaisiin myyntitilanteisiin. Oppaasta löydät myös digitaalisuuteen liittyviä seikkoja myyntityöhön liittyen sekä tärkeitä käsitteitä ja peruskaavoja, jotka huippumyyjän on tärkeä tietää.

socialselling_laura_paakkonen_mma

Pikaopas digimarkkinointiin - Social Selling on vaikuttamista verkossa (PDF, vain sähköisenä)

Social Selling -konkari Laura Pääkkönen kiteyttää sosiaalisen myynnin käsitteen ja painottaa, että kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet ottaa digikanavat haltuun työelämässä.

Myynnin ja markkinoinnin työsuhdeopas (PDF, vain sähköisenä)

Työsuhdeopas kertoo kiteytetysti sinulle kaiken tarvittavan työsuhteesta. Oppaassa on pureuduttu muun muassa työsopimuksen sisältöön, palkka asioihin ja lomiin liittyvät aiheisiin.