Valmistuville

Valmistuneiden MMA-diili

Kuka tahansa 12 kuukauden sisään valmistunut voi liittyä meidän Myynnin ja markkinoinninn ammattilaisten MMA:n liiton jäseneksi ja saa jäsenyyden seuraavat 24 kuukautta -50 % hintaan! Työttömyyskassan jäsenyys on myös mahdollista hankkia liiton jäsenyyden tueksi tai ilman liiton jäsenyyttä.

Jos olet valmistunut ja hankkinut tutkinnon 12 kuukauden sisään, saat Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsenyyden kaikkine etuineen edullisesti seuraavat 24 kuukautta. 

Mitä etuja saan liittymällä MMA:n jäseneksi?

MMA:n jäsenenä monipuolisesti etuja käyttöösi. Saat esimerkiksi vakuutukset, koulutustarjontamme sekä lakipalvelumme käyttöösi. Lue lisää tästä.

Paljonko jäsenyys maksaa ja paljonko säästän Valmistuvien -diilillä?

Liiton jäsenyys kaikkine etuineen, alennettuna 24 kk (-50 %):

144 € (ovh.288 €/ per 12 kk)

Lisää jäsenyyteesi MMA:n työttömyyskassa:

108 € 

Liiton jäsenyys + kassa, alennus mukaan lukien per 12 kk:

252 € (ovh. 396 €)

Säästät yhteensä 

288 € 24 kuukaudessa

Kuka voi saada MMA:n Valmistuvien diilin?

MMA:n Valmistuvien diilin voi saada toisen asteen ja korkeakoulujen valmistuvat/valmistuneet opiskelijat, jotka tähtäävät myynti- ja markkinointialalle tai työskentelevät alalla jo. Jos liität diiliisi myös MMA:n työttömyyskassan jäsenyyden, sinun täytyy olla liittymishetkellä työsuhteessa. Jos et ole työsuhteessa, voit päivittää työttömyyskassan jäsenyyden myös myöhemmin.

Tarjous on 12 kuukauden sisään valmistuneille voimassa. Sinun ei tarvitse olla ennestään MMA:n opiskelijajäsen, vaan etusi aktivoituu, kun ilmoitat liittymishetkellä valmistumisesi ajankohdan. 

Vastavalmistuneena ja MMA:n jäsenenä pääset hyödyntämään myös Danske Bankin vastavalmistuneen edut, jotka voit katsoa täältä.

Nappaa sinun Valmistuvien diili tästä!